InTown Residence - Acvariului 6

Intown-Residence - Acvarului este un proiect imobiliar dezvoltat in partea de vest a cartierului Militari, intr-o zona rezidentiala de case si vile, iar accesul catre imobil poate fi facut atat din Bld. Iuliu Maniu prin strazile Moinesti si Liniei, cat si din Bld. Timisoara prin strada Nicodim.
Prin natura locatiei proiectul ofera facilitati precum: gradinite, scoli, magazine si centre comerciale, dar si un acces usor la mijloace de transport in comun (RATB – la 2 minute, Metrou – la 7 minute Statia Gorjului).
Proiectul Intown-Residence - Acvarului are un regim de inaltime P+4, in care regasim un total de 14 apartamente desfasurate pe o suprafata de aproximativ 1200 mp., cu suprafete cuprinse intre 33 mpu si 55 mpu. De asemenea, acest imobil este prevazut cu parcari subterane.
Pentru mai multe detalii despre proiectele desfasurate de Intown Residence puteti accesa pagina oficiala www.intown-residence.ro

InTown Acvariului - promite la capitolul finisaje urmatoarele:
- gresie/faianta in bucătărie, băi, hol si balcoane;
- băi complet finisate și utilate; obiecte sanitare de calitate;
- parchet in living și dormitoare;
- uși celulare din lemn la interior;
- tamplărie din PVC 6 camere cu rupere de punte termică și geam termopan;
- ușă metalică la intrare, placată cu două plăci MDF laminat, izolație exterioară, inchidere in trei puncte, cheie cu amprentă și pastilă de protecție marca MEGA;
- contor individual pentru apă rece, gaz, electricitate;
- interfon;
- centrală termică individuală+ calorifere de otel;
- coridoare comune finisate cu materiale moderne de calitate(podele din granit, sistem de iluminare cu senzor );
- termoizolatie exterioara de 10cm;
- finisaje exterioare cu vopsea texturată;
- instalatie de internet si cablu TV in fiecare camera+bucatarie

Blocul este construit din cadre, diafragme si plansee din beton armat, cu radier de tip general si pereti de zidarie din caramida tip POROTHERM.
Imobilul este racordat la toate utilitatile orasului(gaz, apa, canalizare, curent electric, CATV si internet) si dispune de contorizare separata pentru fiecare apartament. Pe exterior este izolat cu Polistiren expandat de 100mm pe care s-a aplicat tencuiala decorativa.
Pentru ferestre s-a folosit tamplarie SALAMANDER de 76 mm cu 5 camere si feronerie ROTO iar manerele SECUSTIK ofera un grad ridicat de siguranta.

Nr .Ap. Etaj Tip Suprafata Camere Pret Schita Tools