InTown Residence - Azurului 7

Situat in Militari pe strada Azurului nr. 7, InTown Residence se diferentiaza prin finisaje de buna calitate, suprafetele generoase, optimizarea spatiilor si compartimentarea moderna si prietenoasa. Ansamblul Azurului 7 are un regim de inaltime de S+D+3E+M si contine 14 de unitati impartite astfel:

* 12 Apartamente de 2 camere(53-57 mp utili)
* 6 Apartamente 3 camere(72-86mp utili)

Structura de rezistenta a imobilului este din diafragme, grinzi si plafoane din beton armat, peretii sunt din zidarie de caramida POROTHERM atat la exterior cat si la interior si tencuiti pe ambele fete. Exteriorul este termoizolat cu polistiren de 100mm.

Demisolul este prevazut cu 12 locuri de parcare, complet acoperite si 13 boxe cu suprafete cuprinse intre 2-4mp.

Proiectul rezidential este amplasat intr-o zona cu acces rapid catre marile centre comerciale, scoli, gradinite, statii RATB (autobuz 61, 62, 236, 336), la mai putin de 10 minute distanta fata de statia de Metrou Gorjului, pe o strada lipsita de trafic auto intens.

- Optional loc de parcare si/sau boxa la demisol!
- Termen de finalizare - Septembrie 2015
- Se accepta credit Prima Casa
- COMISION 0% de la cumparator.

Demisolul este prevazut cu 12 locuri de parcare, complet acoperite si 13 boxe cu suprafete cuprinse intre 2-4mp.

Proiectul rezidential este amplasat intr-o zona cu acces rapid catre marile centre comerciale, scoli, gradinite, statii RATB(autobuz 137,138 tramvai 8,25,35), la mai putin de 10 minute distanta fata de statia de Metrou Gorjului, pe o strada lipsita de trafic auto intens.

- Optional loc de parcare si/sau boxa la demisol!
- Termen de finalizare - Aprilie 2016
- Se accepta credit Prima Casa
- COMISION 0% de la cumparator.

Toate apartamentele din acest proiect se predau finisate complet, gata pentru a muta mobila. Pentru ca tinem cont de parerea dumneavoastra, va asteptam pentru a alege dupa bunul plac culoarea si modelul pentru: gresie, faianta, parchet, usi interior si obiecte sanitare la baie.

Apartamentele se predau finisate complet astfel;

gresie = baie, bucatarie, hol, balcon
faianta = baie, bucatarie
parchet = dormitoare si living
usi interior din lemn - Pinum
usa metalica - Mega
tamplarie PVC - Salamander, feronerie Rotto si inchideri Secustic
calorifere otel
cantrala termica - Ariston
instalatii sanitare
instalatii electrice
aparatura electrica(prize, intrerupatoare)
baile se predau complet echipate

Toate aceste finisaje pot fi alese de catre client.

Blocul este construit din cadre, diafragme si plansee din beton armat, cu radier de tip general si pereti de zidarie din caramida tip POROTHERM. Imobilul este racordat la toate utilitatile orasului(gaz, apa, canalizare, curent electric, CATv si internet) si dispune de contorizare separata pentru fiecare apartament. Pe exterior este izolat cu Polistiren expandat de 100mm pe care s-a aplicat tencuiala decorativa.
Pentru ferestre s-a folosit tamplarie SALAMANDER de 76 mm cu 5 camere si feronerie ROTO iar manerele SECUSTIK ofera un grad ridicat de siguranta.

Nr .Ap. Etaj Tip Suprafata Camere Pret Schita Tools