Drumul Taberei -Dantelei -Safirului, 2 camere la cheie, 55 mp, parcare

Etaj 2 Suprafata 55 mp Compartimentare Semidecomandat Proiect
46.500

Sunteti in cautarea unui apartament intr-un imobil nou, finalizat si locuit integral, racordat la utilitati individual si langa mijloace de transport, atunci avem solutia pentru dumneavoastra!

Apartamente 2 camere de vanzare in zona Prelungirea Ghencea - Dantelei - Safirului, la doar 300 metri de capatul RATB linia 302, langa Complex Scandinavia.
Apartamentul se afla intr-un imobil nou, construit in anul 2016, finalizat si locuit integral, conectat la toate utilitatile orasului Bragadiru.
Proprietatea dispune de 2 camere, compartimentare semidecomnadata, bucatarie inchisa, baie cu geam, balcon inchis cu termopan. Finisajele sunt de calitate si includ: gresie, faianta, parchet, usi interior din lemn, usa metalica la intrare, obiecte sanitare baie, instaltii electrice pe cupru.
Proprietatea se poate vinde mobilata si utilata contra cost! (Detalii la vizionare).
Apartamentul dispune de parcare individuala, in posesie, nu in folosinta.
Accesul catre imobil se face prin strazi asfaltate si iluminate public, dar si racordate la reteaua de utilitati ale Orasului Bragadiru.
In vecinatatea imobilului sunt locuri de joaca pentru copii, magazine, zona de agrement - piscina (Avatar Lounge & Ballroom).

Actele sunt disponibile! Se accepta CREDIT!

Pret: 46.500 Euro
Reprezentant proprietar, comision cumparator 0%!

Alte proprietati