62 mp, 2 camere, localizat langa metrou, MILITARI - PACII, etajul 3, COMISION 0%

Etaj 3 Suprafata 62.5 mp Compartimentare Decomandat Proiect TheBuilding 51 - Pacii Park
63.810 + TVA 5%

Va propun pentru cumparare un apartament cu doua camere modern, spatios, la etajul 3 din 9, semifinisat, langa metrou.
Suprafata de 62.5 mp utili este eficient impartita, cu spatii generoase, zone de depozitare, balcon tip terasa, spatios, care permite mobiler pentru relaxare si o vedere neobturata. Toate apartamentele au bucatarie spatioasa, inchisa.

FINISAJE:
Proiectul TheBuilding 51 - Pacii Park contine garsoniere, apartamente cu doua si trei camere luminoase si spatioase. Solutia de compartimentare este eficienta, moderna, cu spatii de depozitare, suprafete vitrate mari si balcoane generoase.

Aceasta unitate se preda semifinisata, la stadiul de GRI(un strat de glet, instalatii electrice, sanitare, de incalzire, tamplarie PVC, usa metalica, centrala termica, calorifere, sapa, aparataj electric), racordata si bransata la toate utilitatile . Balcoanele si terasele sunt prevazute cu hidroizolatii, sifon de pardoseala, gresie pe toata suprafata, parapeti din caramida zidita cu glafuri din granit si plafoniera.

DETALII TEHNICE:
Sistemul constructiv este din cadre/diafragme si plansee din beton armat cu radier general, pereti din zidarie de caramida porotherm atat la exterior cat si la interior, fiecare planseu este izolat cu polistiren de 3 cm iar exteriorul cladirii este termoizolat cu polistiren cu grosime de 10 cm. Rampa auto pentru acces in subsol este prevazuta cu sistem de degivrare iar accesul din subsoluri catre etajele superioare se face direct cu liftul.

LOCALIZARE:
Proiectul TheBuilding 51 - Pacii Park se afla in Militari, vis-a-vis de statia de metrou Pacii. Accesul direct din bld Iuliu Maniu il face unul dintre cele mai bine pozitionate proiecte din zona. In apropiere sunt numeroase facilitati: statia de metrou Pacii, Parcul Pacii, gradinita 159, Scoala Gimnaziala Ion Dumitriu, restaurante, farmacii si supermarketuri. TheBuilding 51 - Pacii Park este un proiect cu regim de inaltime de 2S+P+9E si contine 96 de unitati, garsoniere, apartamente cu doua si trei camere luminoase si spatioase.

Alte proprietati