COMISION 0% - Apartament cu 2 CAMERE modern, spatios, 59 mp, baie cu geam

Etaj 3 Suprafata 59 mp Compartimentare Decomandat Proiect TheBuilding 49
59.047 + TVA 5%

Apartament cu doua camere compartimentat modern, spatios, la etajul 3 din 3+M, predat cu finisaje la GRI.
Suprafata de 59 mp utili este eficient impartita, cu spatii generoase, zone de depozitare, baie cu geam, complet mobilata, balcon tip terasa, spatios, care permite mobiler pentru relaxare si o vedere neobturata. Toate apartamentele au bucatarie spatioasa, inchisa.

Proiectul TheBuilding 49 contine garsoniere, apartamente cu doua si trei camere luminoase si spatioase. Solutia de compartimentare este eficienta, moderna, cu spatii de depozitare, suprafete vitrate mari si balcoane generoase.

PENTRU PRETUL AFISAT, UNITATILE SE PREDAU FINISATE LA GRI.
In acest stadiu, apartamentele vor fi predate cu: usa metalica , tamplarie PVC marca SALAMANDER, centrala termica 24 kw, calorifere din otel, aparataj electric (prize speciale pentru blat, aer conditionat, hota+plita+cuptor, centrala termica si masina de spalat) peretii sunt finisati cu un strat de glet. Balcoanele si terasele sunt prevazute cu hidroizolatii, sifon de pardoseala, gresie pe toata suprafata, parapeti din caramida zidita cu glafuri din granit si plafoniera. Fiecare unitate va fi bransata la utilitati si va avea contor separat pentru apa, energie electrica si gaze naturale.

Sistemul constructiv este din cadre/diafragme si plansee din beton armat cu radier general, pereti din zidarie de caramida porotherm atat la exterior cat si la interior, fiecare planseu este izolat cu polistiren de 3 cm iar exteriorul cladirii este termoizolat cu polistiren cu grosime de 10 cm. Rampa auto pentru acces in subsol este prevazuta cu sistem de degivrare iar accesul din subsol catre etajele superioare se poate face atat pe scari cat si cu liftul care are statie pana in parcajul subteran.

TheBuilding 49 se afla in Drumul Taberei, vis-a-vis de parcul Brancusi. Accesul rapid se datoreaza infrastructurii cartierului ANL, strazile fiind asfaltate pana in fata proiectului. In apropiere sunt numeroase facilitati: Parcul Brancusi, Centrul Medical Brancusi, restaurante, farmacii sau supermarketuri.

Alte proprietati