Apartament NOU, 64 mpu, decomandat, Plaza Mall, Metrou LUJERULUI, COMISION 0%

Etaj 1 Suprafata 63.7999999999999971578290569596 mp Compartimentare Decomandat Proiect TheBuilding 44 - Lujerului
73.200 + TVA 5%

Apartament cu doua camere modern, spatios, la etajul 1 din 5.
Suprafata de 64 mp utili este eficient impartita, cu spatii generoase, zone de depozitare, baie complet mobilata, balcon tip loggie, spatios care permite mobiler pentru relaxare si o vedere neobturata. Toate apartamentele au bucatarie spatioasa, inchisa.

Proiectul TheBuilding 44 contine garsoniere, si apartamente cu doua camere luminoase si spatioase. Solutia de compartimentare este eficienta, moderna, cu spatii de depozitare, suprafete vitrate mari si balcoane generoase.

Toate unitatile se predau finisate la gri: (usa apartament, sapa, instalatii sanitare, instalatii electrice, termopane, tencuit, gletuit) sau complet finisat (gresie, faianta, parchet, termopan, usi interior, centrala proprie, calorifere, obiecte sanitare, intrerupatoare, prize )
Sistemul constructiv este din cadre/diafragme si plansee din beton armat cu radier general, pereti din zidarie de caramida porotherm atat la exterior cat si la interior, exteriorul cladirii este termoizolat cu polistiren cu grosime de 10 cm, imobilul dispune si de parcarii subterane, accesul din parcarea subterana catre etaje se face atat pe scari cat si cu liftul.

Imobilul va fi racordat la toate utilitatile si fiecare unitate va fi contorizata separat la gaze naturale, energie electrica, apa curenta si canalizare.

Oricare dintre unitatile din acest proiect le puteti cumpara cu COMISION 0%.

Va astept in vizita la proiect pentru a ne cunoaste si de ce nu, sa fiti parte dintr-o comunitate selecta!

Alte proprietati