Penthouse, 5 camere, 2bai, vedere panoramica, loc de parcare, PLAZA.

Etaj 5 Suprafata 122 mp Compartimentare Decomandat Proiect TheBuilding 45 - Plaza
225.000

ImoZone va propune spre vanzare un apartament de 5 camere tip Penthouse in zona de Vest a Bucurestiului, in zona Lujerului – Plaza Mall, pe o strada linistita. Acest Penthouse se afla la nivelul 5 al imobilului D+P+5, accesul care apartament se poate face atat pe scari cat si cu liftul direct din parcarea subterana unde apartamentul dispune de un loc de parcare in pretul de lista.
Apartamentul are o suprafata totala de 206 mp, 117 mp utili si terase in suprafata de 89 mp. Are in componenta un living spatios in suprafata de 33 mp cu o zona de dining si iesire spre o terasa de 18 mp, o bucatarie inchisa, 4 dormitoare si 2 bai, dormitorul matrimonial are acces care terasa principala in suprafata de 66 mp cu o vedere ampla si neobturata.
Finisajele apartamentului sunt la alegerea clientului. De asemenea dispune si de un loc de parcare la subsolul blocului.
Structura de rezistenta a imobilului este una de exceptie. Sistemul constructiv este pe cadre si plansee din beton armat, cu radier general. Peretii sunt ziditi cu caramida porotherm cu grosimea de 24 cm la exterior si cu 11 cm la interior. Pe exterior este aplicata termoizolatie de 10 cm grosime.

Imobilul este racordat la toate utilitatile si fiecare unitate va fi contorizata separat la gaze naturale, energie electrica, apa curenta si canalizare.

IMOBIL FINALIZAT!!! CADASTRU SI INTABULARE !!!


Va astept in vizita la proiect pentru a ne cunoaste si de ce nu, sa fiti parte dintr-o comunitate selecta!

Alte proprietati