Militari 2 cam. dec., etaj 3/5+Pod, lift, METROU! bloc finalizat, COMISION 0%!

Etaj 3 Suprafata 52 mp Compartimentare Decomandat Proiect WestPoint Residence - Valea Lunga
52.000

Militari - Valea Lunga, apartament 2 camere, decomandat, etaj 3/5+Pod, suprafata 52 mp., constructie 2014, bloc finalizat, finisajele sunt incluse in pret. Apartamentul este dotat cu usa metalica Mega, usi interior lemn, tamplarie PVC 6 camere, centrala termica Ariston 18Kw, calorifere otel, prize si intrerupatoare. Baia este utilata. Blocul este prevazut cu lift. COMISION 0% de la cumparator.

WestPoint Residence - Valea Lunga este un proiect imobiliar dezvoltat in partea de vest a cartierului Militari, intr-o zona rezidentiala de case si vile, iar accesul catre imobil poate fi facut atat din Bld. Iuliu Maniu prin strazile Valea Lunga si Barsanesti, cat si din Str. Moinesti prin Aleea Moinesti si Str. Valea Lunga.

Prin natura locatiei proiectul ofera facilitati precum: gradinite, scoli, magazine si centre comerciale, dar si un acces usor la mijloace de transport in comun (RATB – la 5 minute, Metrou – la 10 minute Statiiile Gorjului si Pacii).

Proiectul WestPoint Residence - Valea Lunga are un regim de inaltime D+P+4E+5 retras, in care regasim un total de 17 apartamente desfasurate pe o suprafata de aproximativ 1200 mp., cu suprafete cuprinse intre 31 mpu si 66 mpu. De asemenea, acest imobil este prevazut cu parcari subterane, supraterane si lift.

Alte proprietati