Militari - METROU, 2 CAMERE, 64 mp, DECOMANDAT, BUCATARIE INCHISA, COMISION 0%

Etaj 4 Suprafata 64 mp Compartimentare Decomandat Proiect Piscul Crasani / Pacii
61.900 + TVA 5%

IMOZONE va prezinta un apartament de 2 camere decomandat etaj 4 din 6, cu suprafata de 64 mp, un balcon, bucatarie inchisa de 7..90mp. In Town Residence –Piscul Crasani, este un proiect imobiliar dezvoltat in partea de vest a sectorului 6, in cartierul Militari, chiar langa statia de metrou Pacii, intr-o locatie favorizata, care permite accesul locatarilor la principalele puncte de interes ale sectorului precum; parcuri si locuri pentru petrecerea timpului liber, cafenele, restaurante, institutii de invatamant si cultura, centre de bussines, mall-uri si altele.

Pentru clientii care nu doresc sa-si personalizeze locuintele, exista optiunea de a-si achizitiona apartamentele fara finisaje cu o reducere de 2.000 Euro
Cunoscand in detaliu nevoile generatiei actuale, dezvoltatorul, prin In Town Residence-Piscul Crasani pune accent pe maximizarea bunastarii viitorului locatar, oferind locuinte moderne care imbina functionalitatea cu confortul urban si facilitatile tehnologice de ultima generatie. Toate aceste elemente au facut ca Pacii-Militari sa devina o zona de interes din punct de vedere imobiliar. Totodata, indiferent daca sunteti in cautarea unei locuinte sau a unei investitii, este o zona asupra careia merita sa va abateti atentia.

Pret 61.900 Euro + 5% TVA
COMISION 0% PENTRU CUMPARATOR
Termen predare DECEMBRIE 2017

Alte proprietati