3 CAMERE FINISAT, etaj 2 din 3, 71 mpu, baie cu geam, COMISION 0%, 60,000 Euro

Etaj 2 Suprafata 71 mp Compartimentare Decomandat Proiect Exclusiv Residence - Alunului 26
60.000

APARTAMENT 3 CAMERE, situat la etajul 2/3, decomandat, cu o suprafata utila de 71 mp finisat cu gresie, faianta, parchet, usi interior din lemn, aparatura electrica montata, baie echipata complet, centrala termica proprie, calorifere din otel, usa din metal pentru exterior, cu 1 balcon de 5 mp, paravan la balcon din sticla cu mana curenta din inox, intr-un bloc nou, construit in anul 2017, finalizat si finisat complet, racordat la toate utilitatile orasului.

Proiectul EXCLUSIV RESIDENCE se regaseste in imediata vecinatate a Cartierului Latin, beneficiind astfel de toate facilitatile oferite de zona: centre comerciale, linii RATB multiple, spatii verzi, locuri de joaca pentru copii, etc.

EXCLUSIV RESIDENCE continua dezvoltarea intr-o zona dinamica, a unui nou corp de cladire, cu regim de inaltime de P+3E, unde vom avea disponibile 44 unitati. In continuare mentinem aceeasi rigurozitate in constructie, suntem atenti la detalii si pastram acelasi standard ridicat in efectuarea finisajelor, care de altfel fac diferenta. Cele 44 unitati sunt impartite in 32 apartamente cu 2 camere, 3 apartamente de 3 camere si 9 garsoniere. Fiecare apartament are alocat si un loc de parcare, acesta putand fi achizitionat separat.

Reprezentam cu drag acest proiect imobiliar, ne bucuram ca face parte din portofoliul nostru si asteptam cu nerabdare sa i-l prezentam in cel mai mic detaliu fiecarui viitor proprietar. Vom fi bucurosi ca EXCLUSIV RESIDENCE sa reprezinte alegerea lui.
Agent exclusiv, IMOZONE!

Pret: 60.000 Euro.
5% TVA inclus.
Pentru ca iubim ceea ce facem ne alegem cu grija proiectele pe care le reprezentam, pentru a mentine intotdeauna un portofoliu de proprietati alaturi de care sa ne faca placere sa ne prezentam in piata, toate proiectele rezidentiale pe care le reprezentam se vand cu 0% COMISION din partea cumparatorului.

Va invitam la vizionare!

Alte proprietati