Militari - 300 m de bd-ul Iuliu Maniu, etaj 1/4, bloc cu lift, comision 0%.

Etaj 1 Suprafata 52 mp Compartimentare Decomandat Proiect TheBuilding - Barsanesti
57.500

Imozone va prezinta un nou proiect in cartierul Militari, proiectul rezidential The Building - Barsanesti, la doar 6 minute fata de statia de metrou PACII. In acest proiect dispunem de apartamente cu 2 camere, decomandate, imobilul dispunand si de LIFT. La etajul 1/4, gasim un apartament deosebit in suprafata de 51 mp utili, cu bucatarie inchisa in suprafata de 9 mp cu balcon de tip LOGIE de 4 mp.

FINISAJELE din acest imobil sunt aduse din export, apartamentele vor dispune de centrală termică prin condensare 24 kw, calorifere, usă metalică la intrare, usi interioare, obiecte sanitare, gresie, faianta, parchet, vopsea lavabila, aparatura electrica montata (prize si intrerupatoare), tamplarie Salamander pe 7 camere cu 3 randuri de geam tripan, cu toate utilităţile racordate individual.

The Building - Barsanesti iese pe piata imobiliara cu un proiect nou in cartierul Militari, la doar 600 m de statia de metrou Pacii. In vecinatatea imobilului la doar 3 minute, avem Scoala Gimnaziala Ion Dumitru si Gradinita Prichindel, supermarket LIDL la doar 4 minute, supermarket KAUFLAND la doar 4 minute.

- Termen de finalizare - Mai 2017
- Se accepta credit Prima Casa si Credit Ipotecar
- COMISION 0% de la cumparator.
- Pret: 50.480 euro ( + 5% TVA ).
- Optional loc de parcare

Alte proprietati