Militari - Pacii, 2 camere, cu curte, apartament exclusivist, comision 0%.

Etaj Parter Suprafata 44 mp Compartimentare Decomandat Proiect TheBuilding - Barsanesti
64.000

The Building - Barsanesti iese pe piata imobiliara cu un proiect nou in cartierul Militari, la numai 250 m fata de Bd-ul Iuliu Maniu, unde gasim numeroase mijloace de transport in comun ( autobuzele 61, 62, 136, 137,138, 236, 336, N116, dar si tramvaiele 8, 25, 35) oferindu-ti un acces catre centrul orasului, dar si statia de metrou Pacii la numai 600 m. In vecinatatea imobilului la doar 3 minute, avem Scoala Gimnaziala Ion Dumitru si Gradinita Prichindel, supermarket-urile LIDL si KAUFLAND la doar 4 minute, Metro Militari, dar si centrul comercial Militari Shopping Center.
DETALII TEHNICE:
Blocul este construit din cadre, diafragme si plansee din beton armat, cu radier de tip general si pereti de zidarie din caramida tip POROTHERM atat la exterior cat si la interior. Ferestrele sunt marca Salamander, tamplaria are 7 camere cu geam tripan, casa scarii este placata cu granit, mana curenta din inox, parcare este la exterior iar liftul este marca SHINDLER cu o sarcina de 6 persoane.
Pe exterior este aplicata termoizolatie de 100 mm si tencuiala decorativa. Imobilul este racordat la toate utilitatile orasului (gaz, apa, canalizare, curent electric, CATv si internet) si dispune de contorizare separata pentru fiecare apartament.
COMISION 0%
SE ACCEPTA CREDIT PRIMA CASA.
TERMEN DE FINALIZARE LUNA MAI 2017.
- Se accepta credit Prima Casa si Credit Ipotecar
- COMISION 0% de la cumparator.

Alte proprietati