TheBuilding - Militari - Pacii, apartamente noi, cu 2 camere, comision 0%.

Etaj Parter Suprafata 42 mp Compartimentare Decomandat Proiect TheBuilding - Barsanesti
52.000

Imozone va prezinta un nou proiect rezidential TheBuilding - Barsanesti. In acest proiect dispunem de apartamente cu 2 camere, decomandate, imobilul dispunand si de LIFT ( marca Schindler, cu capacitate 6 persoane ). La etajul P/4, gasim un apartament deosebit in suprafata de 44 mp utili, cu bucatarie inchisa, in suprafata de 9 mp cu balcon de tip LOGIE de 4 mp, apartamentul care te care te face sa-l numesti locul de acasa

FINISAJE: Apartamentul este dotat cu centrală termică in condensare de 24 kw, calorifere de otel, usă metalică la intrare, usi interioare, obiecte sanitare in baie, gresie, faianta, parchet, vopsea lavabila, aparatura electrica montata (prize si intrerupatoare), tamplarie Salamander pe 7 camere cu 3 randuri de geam ( tripan ), feronerie ROTO, cu toate utilităţile racordate individual.

The Building - Barsanesti iese pe piata imobiliara cu un proiect nou in cartierul Militari, la numai 250 m fata de Bd-ul Iuliu Maniu, unde gasim numeroase mijloace de transport in comun ( autobuzele 61, 62, 136, 137,138, 236, 336, N116, dar si tramvaiele 8, 25, 35) oferindu-ti un acces catre centrul orasului, dar si statia de metrou Pacii la numai 600 m. In vecinatatea imobilului la doar 3 minute, avem Scoala Gimnaziala Ion Dumitru si Gradinita Prichindel, supermarket-urile LIDL si KAUFLAND la doar 4 minute, Metro Militari, dar si centrul comercial Militari Shopping Center.

- Termen de finalizare - Mai 2017
- Se accepta credit Prima Casa si Credit Ipotecar
- COMISION 0% de la cumparator.
- Pret: 50.480 euro ( + 5% TVA ).
- Optional loc de parcare

Alte proprietati