Militari - Lujerului ,3 cam., 76 mp, 2 gr. sanitare, bloc nou, 5/7 comision 0%!

Etaj 5 Suprafata 76 mp Compartimentare Decomandat Proiect Lujerului Apartments
95.000

Apartament nou, in bloc nou, Lujerului, la 5 minute de metrou Lujerului, la 3 minute de statia de tramvai 41, bloc izolat de 7 nivele, apartament de 3 camere , 2 grupuri sanitare, decomandat se preda complet finisat, posibilitate alegere finisaje de interior de catre client . Nu se percepe comision, se accepta credit!

Lujerului Apartaments este un proiect imobiliar dezvoltat in partea de vest a cartierului Militari, intr-o zona rezidentiala de case si vile, iar accesul catre imobil poate fi facut atat din Bld. Iuliu Maniu prin strada Lujerului cat si prin Bd Timisoara.
Prin natura locatiei proiectul ofera facilitati precum: gradinite, scoli, magazine si centre comerciale, dar si un acces usor la mijloace de transport in comun (RATB – la 2 minute, Metrou – la 4 minute Statia Lujerului).
Proiectul Lujerului Apartaments are un regim de inaltime 1S+P+6E , in care regasim un total de 21 apartamente desfasurate pe o suprafata de aproximativ 1800 mp., cu suprafete cuprinse intre 37 mpu si 90 mpu

Alte proprietati