Apartament 2 camere langa metrou, Militari - Pacii, bloc nou, situat la et. 7/8.

Etaj 7 Suprafata 63 mp Compartimentare Decomandat Proiect TheBuilding - Pacii
62.000 + TVA 5%

IMOZONE va prezinta un apartament de 2 camere, decomandat, etaj 7/8 cu suprafata de 63 mp, 1 balcon si bucatarie, situat in proiectul residential TheBuilding.Pacii.
TheBuilding - Pacii este un proiect imobiliar dezvoltat in partea de vest a Sectorului 6, in cartierul Militari, chiar langa statia de metrou Pacii, intr-o locatie favorizata, care permite accesul la principalele puncte de interes ale sectorului precum; parcuri si destinatii de entertainment, cafenele, restaurante, institutii de invatamant si cultura, centre de bussines, mall-uri si altele.
Cunoscand in detaliu nevoile generatiei actuale, dezvoltatorul, prin TheBuilding, pune accent pe maximizarea bunastarii viitorului locatar, oferind locuinte moderne care imbina functionalitatea cu confortul urban si facilitatile tehnologice de ultima generatie.
FINISAJE:
Apartamentele vor fi finisate cu materiale de inalta calitate. Aceasta ȋnseamnă ca vor dispune de centrală termică, calorifere, usă metalică la intrare, usi interioare din lemn, bai echipate cu obiecte sanitare, vopsea lavabil, aparatura electrica montata(prize si intrerupatoare), tamplarie PVC Salamander 7 camere cu 3 randuri de sticla(tripan), şi toate utilităţile racordate. Fiecare apartament este contorizat separat pentru toate utilitatile.
Pentru clienţii care doresc sa isi personalizeze locuinţele, exista optiunea de a isi alege finisajele dintr-o paleta stabilita.
DETALII TEHNICE:
Blocul este construit din cadre, diafragme si plansee din beton armat, cu radier de tip general si pereti de zidarie din caramida tip POROTHERM atat la exterior cat si la interior. Ferestrele sunt marca Salamander, tamplaria are 7 camere cu geam tripan, casa scarii este placata cu granit, mana curenta din inox, parcare este la exterior iar liftul este marca SHINDLER cu o sarcina de 6 persoane.
Pe exterior este aplicata termoizolatie de 100 mm si tencuiala decorativa. Imobilul este racordat la toate utilitatile orasului (gaz, apa, canalizare, curent electric, CATv si internet) si dispune de contorizare separata pentru fiecare apartament.

COMISION 0%
SE ACCEPTA CREDIT PRIMA CASA.
TERMEN DE FINALIZARE LUNA FEBRUARIE 2017.

Gabriela Tihulca
Va astept la vizionari!.

Alte proprietati