TE MUTI, INDATA, DRUMUL TABEREI PE STRADA LEAOTA NR. 16, 2 CAMERE.

Etaj 1 Suprafata 53 mp Compartimentare Decomandat Proiect Romancierilor
63.000

Va prezint un apartament cu 2 camere, decomandat, etaj 1/4, intr-un imobil construit in anul 2016, in suprafata de 53 mp utili, cu finisaje la alegere, gresie, faianta, parchet, usi de interior, obiecte sanitare, usa metalica, centrala proprie, calorifere de otel, prize, intrerupatoare, ferestre din termopan pe 5 camere, loc de parcare optional.

Situat in cartierul Drumul Taberei pe strada Leoata, nr. 16-18, InTown Residence - Romancierilor se diferentiaza prin finisaje de buna calitate, suprafetele generoase, optimizarea spatiilor si compartimentarea moderna si prietenoasa. InTown Residence - Romancierilor are un regim de inaltime de S+P+2E+M si contine 38 de unitati.

Structura de rezistenta a imobilului este din diafragme, grinzi si plafoane din beton armat, peretii sunt din zidarie de caramida POROTHERM atat la exterior cat si la interior si tencuiti pe ambele fete. Exteriorul este termoizolat cu polistiren de 100mm.

Demisolul este prevazut cu 15 locuri de parcare, complet acoperite.
Proiectul rezidential este amplasat intr-o zona cu acces rapid catre marile centre comerciale, scoli, gradinite, statia de R.A.T.B. Romancierilor (autobuz 137, 138 tramvai 8,25,35, 41), la mai putin de 10 minute distanta fata de statia de Metrou Romancierilor, pe o strada lipsita de trafic auto intens.

- Optional loc de parcare
- Termen de finalizare - Iunie 2017
- Se accepta credit Prima Casa si Credit Ipotecar
- COMISION 0% de la cumparator.

Alte proprietati