Apartament 2 camere langa metrou, Militari - Pacii, bloc nou, situat la et. 4/8.

Etaj 4 Suprafata 63 mp Compartimentare Decomandat Proiect TheBuilding - Pacii
62.000 + TVA 5%

IMOZONE va prezinta un apartament de 2 camere, decomandat, etaj 4/8 cu suprafata de 63 mp, 1 balcon si bucatarie, situat in proiectul rezidential TheBuilding.
TheBuilding este un proiect imobiliar dezvoltat in partea de vest a sectorului 6, in cartierul Militari, chiar langa statia de metrou Pacii, intr-o locatie privilegiata, care permite accesul locatarilor la principalele puncte de interes ale sectorului precum; parcuri si destinatii de entertainment, cafenele, restaurante, institutii de invatamant si cultura, centre de bussines, mall-uri si altele.
Cunoscand in detaliu nevoile generatiei actuale, dezvoltatorul, prin TheBuilding, pune accent pe maximizarea bunastarii viitorului locatar, oferind locuinte moderne care imbina functionalitatea cu confortul urban si facilitatile tehnologice de ultima generatie.
FINISAJE::
Apartamentele vor fi finisate cu materiale de inalta calitate. aceasta ȋnseamnă ca vor dispune de centrală termică, calorifere, usă metalică Pinum la intrare, usi interioare Pinum Innova, obiecte sanitare, gresie, faianta, parchet, vopsea lavabila, aparatura electrica montata(prize si intrerupatoare), tamplarie Salamander, şi toate utilităţile racordate. Fiecare apartament este contorizat separat pentru toate utilitatile.

Alte proprietati