Apartament cu 1 camera de vânzare în zona Militari

Etaj 4 Suprafata 41 mp Compartimentare Decomandat Proiect Mossaic Residence - Dobreni 13
35.150 + TVA 5%

Mossaic Ressidence, o solutie!
Mossaic Residence este un proiect rezidential de mici dimensiuni situat in cartierul Militari, la nici 10 minute de piata Gorjului si la mai putin de 15 minute fata de intersectia Lujerului. Amplasamentul este ideal pentru dezvoltarea unui proiect modern, intim si cochet. Imprejurimile sunt caracterizate prin multa liniste, zone verzi, trafic redus, acces foarte rapid catre mijloace de transport, centre comerciale, scoli si gradinite.
Cele 15 apartamente si garsoniere aflate in „cochetul Mossaic” sau „micutul proiect” sunt gandite modern, au o compartimentare practica, eleganta si suprafete variate.
Imobilul este construit din cadre si plansee de beton, perti din zidarie de caramida, eteriorul este termoizolat cu polistiren de 100 mm pe care este aplicata tencuiala decorativa.
Finisajele, atat interioare cat si exterioare, sunt atent selectionate. Pentru achizitie am tinut cont atat de calitatea materialelor, pentru o durata de viata cat mai extinsa, cat si de crearea unui design original.
Scopul final este acela de a crea un loc unde sa spui ACASA!
Agent EXCLUSIV
IMOZONE

Alte proprietati