Apartament 2 camere decomandat, 64 mp, baie cu geam, 53.500 Euro, COMISION 0%

Etaj 2 Suprafata 64 mp Compartimentare Decomandat Proiect Exclusiv Residence - Ciresar 8
53.500

IMOZONE va prezinta spre vanzare un apartament de 2 camere, situat la etajul 2 din 3, decomandat, cu o suprafata utila de 64 mp, finisat modern cu finisaje de calitate superioara: pardoseli din gresie si parchet, pereti cu lavabila si faianta la bai si bucatarie, usi interioare din lemn, instalatii electrice si sanitare, bai echipate, usa din metal pentru exterior, balcoanele cu paravan din sticla si balustrada de inox, intr-un bloc nou, construit in anul 2016, finalizat si finisat complet, racordat la toate utilitatile orasului, locuit deja in proportie de 50%.

Proiectul EXCLUSIV RESIDENCE se regaseste in imediata vecinatate a Cartierului Latin, beneficiind astfel de toate facilitatile oferite de zona: centre comerciale, linii RATB multiple, spatii verzi, locuri de joaca pentru copii, etc.

EXCLUSIV RESIDENCE continua dezvoltarea unui cartier intim, intr-o zona dinamica, si da in folosinta un nou corp de cladire, cu regim de inaltime de P+3E, unde vom avea disponibile 19 unitati. In continuare mentinem aceeasi rigurozitate in constructie, suntem atenti la detalii si pastram acelasi standard ridicat in efectuarea finisajelor, care de altfel fac diferenta. Cele 19 unitati sunt impartite in 16 apartamente cu 2 camere, 2 apartamente de 3 camere si o garsoniera. Fiecare apartament are alocat si un loc de parcare, care, optional, se poate achizitiona separat.

Reprezentam cu drag acest proiect imobiliar, ne bucuram ca face parte din portofoliul nostru si asteptam cu nerabdare sa i-l prezentam in cel mai mic detaliu fiecarui viitor proprietar. Vom fi bucurosi ca EXCLUSIV RESIDENCE sa reprezinte alegerea lui.
Agent exclusiv, IMOZONE!

Pret: 53.500 Euro.
5% TVA inclus.
Pentru ca iubim ceea ce facem ne alegem cu grija proiectele pe care le reprezentam, pentru a mentine intotdeauna un portofoliu de proprietati alaturi de care sa ne faca placere sa ne prezentam in piata, toate proiectele rezidentiale pe care le reprezentam se vand cu 0% COMISION din partea cumparatorului.

Va invitam la vizionare!

Alte proprietati