Militari - metrou LUJERULUI, strada Azurului, bloc nou,etaj 1/4, la cheie acte.

Etaj 1 Suprafata 53 mp Compartimentare Decomandat Proiect Azurului 7
55.100 + TVA 5%

Apartament 2 camere 53, langa Scoala Generala Gimnaziala nr. 142, semidecomandat, etaj 1/4, finisat complet cu gresie, faianta, parchet, usa metalica, usi interior noi, calorifere, centrala proprie, tamplarie PVC Salamander.
Apartamentul se preda finisat la cheie. Imobilul este amplasat vis-a-vis de Piata Veteranilor, la nici 5 minute de statia de metrou GORJULUI. Imobilul este amplasat vis-a-vis de Piata Veteranilor, la nici 5 minute de statia de metrou GORJULUI. Se accepta credit prima casa sau credit ipotecar, exista cadastru si intabulare.
Comision 0% de la cumparator.
Toate apartamentele din acest proiect se predau finisate complet, gata pentru a muta mobila.
gresie, faianta, parchet, usi interior si obiecte sanitare la baie. Blocul este construit din cadre, diafragme si plansee din beton armat, cu radier de tip general si pereti de zidarie din caramida tip POROTHERM. Imobilul este racordat la toate utilitatile orasului (gaz, apa, canalizare, curent electric, CATv si internet) si dispune de contorizare separata pentru fiecare apartament.

- Optional loc de parcare si/sau boxa la demisol!
- Bloc finalizat in Mai 2016
- Se accepta credit Prima Casa
- COMISION 0% de la cumparator.

PRET - 55.100 Euro + TVA (5%)

www.intown-residence.ro

Pe exterior este izolat cu Polistiren expandat de 100mm pe care s-a aplicat tencuiala decorativa CAPAROL.

Proiectul rezidential este amplasat intr-o zona cu acces rapid catre marile centre comerciale, scoli, gradinite, statii RATB (autobuze 136, 236, 336, troleibuze 61, 62, tramvaiul 41), la mai putin de 10 minute distanta fata de statia de Metrou Lujerului, pe o strada lipsita de trafic auto intens. - Optional loc de parcare si/sau boxa la demisol!

Alte proprietati