Militari - Moinesti, ap. 3 camere, 122mp, teren 40 mp, 2 gr. sanitare, bloc 2015

Etaj Parter Suprafata 122 mp Compartimentare Decomandat Proiect Torcatoarelor 15
90.000 + TVA 5%

Va prezint un apartament de 3 camere decomandat cu o suprafata de 122 mp in cadrul celui mai nou proiect rezidential din zona Militari - Moinesti.
Apartament 3 camere, dcomandat, parter / 4, suprafata utila 72 mp + 50 mp terase + 40mp gradina(teren) privata, 2bai, 1 balcon, baie cu geam, bucataria inchisa.
Toate apartamentele din acest proiect se predau finisate complet, gata pentru a muta mobila. Pentru ca tinem cont de parerea dumneavoastra, va asteptam pentru a alege dupa bunul plac culoarea si modelul pentru: gresie, faianta, parchet, usi interior, obiecte sanitare la baie, etc..
Apartamentul dispune de doua tarase deosebite si doua loturi de teren chiar in fata teraselor. Accesul pe teren se face independent de pe fiecare terasa.
Blocul este construit din cadre, diafragme si plansee din beton armat, cu radier de tip general si pereti de zidarie din caramida tip POROTHERM. Imobilul este racordat la toate utilitatile orasului(gaz, apa, canalizare, curent electric, CATv si internet) si dispune de contorizare separata pentru fiecare apartament. Pe exterior este izolat cu Polistiren expandat de 100mm pe care s-a aplicat tencuiala decorativa/
Pentru ferestre s-a folosit tamplarie SALAMANDER de 76 mm cu 5 camere si feronerie ROTO iar manerele SECUSTIK ofera un grad ridicat de siguranta.
Proiectul rezidential este amplasat intr-o zona cu acces rapid catre marile centre comerciale, scoli, gradinite, statii RATB(autobuz 137,138 tramvai 8,25,35), la mai putin de 10 minute distanta fata de statia de Metrou Gorjului, pe o strada lipsita de trafic auto intens.

- Optional loc de parcare si/sau boxa la demisol!
- Termen de finalizare - Septembrie 2015
- Se accepta credit Prima Casa
- COMISION 0% de la cumparator.

PRET - 90.000 Euro + TVA (5%)

www.intown-residence.ro

Alte proprietati